Om oss

Vi er et psykologektepar, som sammen driver Det Norske Imago Institutt.
Instituttet ble etablert i 2004 og tilbyr:

  • Parterapi
  • Samlivskurs
  • Utdanning
  • Veiledning og coaching
  • Relasjonsutvikling i grupper og organisasjoner
  • Kurs og foredrag
     

Vi er psykologspesialister og har lang erfaring fra klinisk praksis, undervisning, veiledning, individualterapi, parterapi, familieterapi og relasjonsutvikling. Vi er også internasjonale kliniske instruktører og medlemmer av Imago Relationship International Faculity i USA.

BRITT ERIKSSON
Jeg er psykolog og psykoterapeut med 30 års erfaring fra arbeid med barn, tenåringer og voksne innenfor individualterapi, familieterapi, parterapi og relasjonsutvikling. Psykologutdannelsen tok jeg ved Stockholms universitet i 1979. Siden har jeg arbeidet innenfor barne-, ungdoms- og voksenpsykiatri som terapeut, lærer og veileder. I tillegg har jeg hatt privatpraksis i Sverige, og i 1996 startet jeg egen virksomhet i Norge.    

Jeg har spesialistutdanning i psykoterapi og veiledning samt konsulentutdanning i organisasjonspsykologi. Jeg er også sertifisert Imago parterapeut, workshop presenter (samlivskurs), consultant (veileder) og internasjonal klinisk instruktør.

HELGE POULSEN
Jeg er utdannet cand. psychol., spesialist i klinisk psykologi og psykoterapi. Min yrkeserfaring er mer enn 30 år med terapi, veiledning, relasjonsutvikling og undervisning.                

Psykologutdannelsen tok jeg ved Aarhus universitet i 1977. Jeg har jobbet med barne- ungdoms- og voksenpsykiatri i Danmark og Norge i 10 år, og har vært konsulent for barne- og familiesaker i retten og barnevernet i 20 år. Siden 1987 har jeg hatt privatpraksis.

Jeg har tatt spesialistutdanning i psykoterapi og veiledning, og er veileder og læreterapeut ved Institutt for psykoterapi. Videre har jeg tatt utdanning i kroppsterapi og bioenergetikk. Jeg er også sertifisert Imago parterapeut, workshop presenter (samlivskurs), consultant (veileder) og internasjonal klinisk instruktør.
 

Medarbeidere
Det er stor etterspørsel etter parterapi og vi samarbeider med flere psykologer, som er utdannet innenfor Imago: 


CATHRINE LINDBOM

Cathrine Lindbom har psykologisk embetseksamen med klinisk fordypning fra Universitetet i Oslo. Hun har videreutdanning innenfor individual og parterapi, i tillegg til solid utdanning innenfor ledelse, coaching og kommunikasjon.

Cathrine har jobbet i privat næringsliv, innenfor det offentlige og i egen privatpraksis.

 

Se mer informasjon på www.cathrinelindbom.no

 

TONE BOVIN

 

 

 

 

 

 

Tone Bovim er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har lang erfaring fra klinisk praksis, undervisning, veiledning, individualterapi,
parterapi og familieterapi

 

Kontakt Tone på psykolog.bovim@gmail.com